Om Sikkerhedspolitik.eu

Sitet og bloggen Sikkerhedspolitik.eu drives af Kim Ottobrøker.

Om Sikkerhedspolitik.eu
Sikkerhedspolitik.eu er en blog med analyse og interviews der tager sikkerhedspolitik under kærlig behandling. Sikkerhedspolitik.eu lægger særlig vægt på efterretningsverdenen, og dets betydning for især dansk politik.

Bloggens mål er at levere relevante og meningsfulde analyser i et letforståeligt sprog.

Indlæggene er skrevet af Kim Ottobrøker, men der vil periodevis være gæsteindlæg af hverdagens eksperter, der har en særlig viden om et givent område.

Sikkerhedspolitik.eu er uafhængig af økonomiske og politiske interesser.

Sikkerhedspolitik.eu tilstræber objektivitet med udgangspunkt i den redaktionelle linje. Gæsteindlæg er alene udtryk for skribentens holdning.

Om Kim Ottobrøker
Kim Ottobrøker (født 1977) er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Han har grundet en tidligere uddannelse som bankmand, arbejdet en del år i den danske banksektor, blandt andet inden for fraud management, hvor han var med til at opklare svindelsager.
Hans militære profil beløber sig til en aftjent værnepligt i Hæren, en påbegyndt officersuddannelse i Søværnet (ikke fuldendt), og en ti-årig tilknytning som presse- og informationsofficer i Marinehjemmeværnet.

Kim har et særligt kritisk syn på mediernes behandling af sikkerhedspolitiske emner, som han mener alt for ofte bliver behandlet alt for overfladisk. Hans ønske med Sikkerhedspolitik.eu er at fordre en dybere indsigt i en bred vifte af sikkerhedspolitiske emner. En indsigt som både vil invitere til debat, men som også vil åbne op for nye vinkler og “glemte” historier, der ikke umiddelbart finder vej til mediernes spalter og tv-udsendelser.